Feeest !

Första festen för terminen, fett nice jue! ((: Gratisfylla! He är alltid ball!
Men he värsta kom it än..
HAHA! fuck snefylla! HAHHAHA, så jävla skämmigt.. treorna bjöd tvåorna och ettorna på fest igår, och jag hade ju it nå dricka eller nå, men fick ju jävlart gratisfylla dära (y) så vart jag ehm.. ja, rätt så full! och sen sku robert, marcus och victor hjälpa mig hem, så hade robert nå jävla sprit med sig, jag typ ; "får jag smaka lite, pyttelite? *hundögon*" så drack jag typ ur nästan hela flaskan, smart dåråå! HAHHA! HEJ SNEFYLLAN.. När jag kommit halvvägs hem typ så började jag lipa och snacka om att jag älskar honom osv.. ska it gå in på detaljer.. FYFAN vad pinsaaamt alltså.. Men haha, he kan ju bli värre, elr så bör man tänka! ((:

puss /  snusk

WOOOOOOOOOAH

PAARTY HELA NATTEN!!!1111oneone!!!1

Var sann mot dig själv, det kan lösa vad som helst.

Jag sitter här och min hjärna går i högvarv! Endast tiden har svar på alla mina frågor nu, precis som det jag just lämnat bakom mig kommer rusande mot mig framifrån. Allt springer iväg, Allt kommer emot mig. Jag försöker få en försmak på vad som komma skall, hur ska det gå? hur kommer han reagera? Så många frågor, så lite svar! Kärleken och väntan på svaren får tiden att gå så sakta. Ni frågar hur livet leker, jag svarar bra, för det gör det faktiskt, så är det ibland när inte hjärtat säger stopp. Jag känner mig själv, eller gör jag verkligen det? Vart är Amanda nu? Hon är borta, den gamla Amanda i alla fall, jag måste vänja mig vid den nya jag, jag måste få hjärtat och hjärnan att gå hand i hand.

Någonting har hänt, Tiden sprang iväg då vi hade det som bäst, varför?! Jo, jag förtjänade dig men du ville inte ha mig. "Sorry baby, I've got a plane to catch". Det är ungefär som det!  Min kunskap inom det här området är ultimat, såren i hjärtat rivs upp igen. Hejdå, det var det sista du sa. Vi är två helt olika individer, men ändå så himla lika, det skulle kunna vara vi två. Våran hjärtan kanske är menade för varandra, kan vi inte försöka? Låta tiden visa vägen till sanningen? Ska jag erkänna så skrämmer mig tanken litegrann samtidigt som jag skulle bli väldigt lycklig, då har det i alla fall fått sin chans! Funkar det inte med tiden, ja, då funkar det helt enkelt inte.

Min hjärna spelar match mot mitt hjärta, jag vet vad som är smart men då följer jag inte mitt hjärta, hur ska man göra i såna här situationer. Jag borde inte försöka, jag vet hur påfrestande det här är, men hjärtat har övertaget här. Jag vet så himla väl att jag borde låta det här passera, jag vet om det! Men å andra sidan så faller alla bitar på plats, men det kan även gå åt helvete. Jag lägger så mycket vikt på hur folk är att jag skiter i hur allt går numera, Jag värnar till er att vara sanna mot er själva för inget är så viktigt som det, det är det som kommer betyda allt i framtiden. Det är så himla lätt att döma bort folk för ett enda litet misstag, och jag vet det är svårt, men det lättar.

peace / snusk


FUCKITFUCKIT, KAN DET BLI MER FEL?!

5/8-08, DEN DAGEN, DU VAR LYCKLIG, MEN INTE JAG.. JAG KAAN JU INTE ENS VARA GLAD ÖVER DET.. FUCK IT.. SÅRAR HON DIG ÄR HON DÖD, I SWEAR MAN!

Snälla, gå din väg utan att såra honom!

Lilla vän, du tog min storebror ifrån mig, förväntar du dig att jag ska tycka om dig? Snälla nån!
Jag ska tala om för dig att, hur fin & bra tjej du än är så kommer du aldrig vara nog bra för min bror, han är det bästa som finns. Jag vet hur mycket han tycker om dig, så därför försöker jag vara så glad för hans skull som möjligt, men det är inte lätt. För ända sedan du kom in i bilden och blev min storebrors "kärlek" så har inget varit detsamma, han har ju knappt ens tid att prata med mig som förr, han är fåordig. Men vi säger så här gumman, SÅRAR DU HONOM FÅR DU DET FAN INTE LÄTT I LIVET! ingen ska såra min bror, sånt hatar jag.. Jag vill inte se min bror sårad en gång till, förstår du?! Jag tycker inte om dig gumman, jag är inte svartsjuk, eller jo kanske lite, du tog min bror ifrån mig, jag hyperventilerar när jag ser bilder av dig och han, jag tänker "Ta ett djupt andetag och lugna dig amanda", det funkar ibland, inte alltid.. Gumman, du har förstört mycket, förstör inte mer..

Peace / Snusk!

Hej där!

Hej du som spelar min vän! Jag litar på dig, du verkar då inte lita på mig, eftersom du litar mer på honom än på mig! är det för att han är snygg? haha! Mig har du känt.. hm, ah, många år i alla fall, honom har du "känt" i typ .. inte ens ett år.. Så fort någon sagt något du inte vill ska komma ut så är det ju tydligen jag? ;o  enligt dig i alla fall, varför är du ens vän med mig när du inte litar på mig?! Jag börjar bli JÄVLIGT less på dina FALSKA JÄVLA ANKLAGELSER.. fyfan.. Du borde kanske tänka efter litegrann i alla fall innan du börjar kasta ur dig vad som helst, DET ÄR INTE JAG! FATTA DET?!   

Tänk efter nu, är det verkligen värt det? Det är inte jag som förstör vår vänskap, det är du, det tar på krafterna att vara vän med någon som inte litar på en..

FYFAN FÖR DIG , LILLA GUMMAN , FYFAN .. / AMANDA

Nickelback - Far away

This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
'Cause you know,
you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
'Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
'Cause you know,
you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

So far away
Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know, you know, you know

I wanted
I wanted you to stay
'Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Hold on to me and, never let me goÅhh, jag älskar denna låten,  jag känner igen mig så fett mycket i den.. den är som.. ahh..

Men.. Peace! / Snusk

<3

JAG VILL HA JENSEN, ohyeahs! ;ooo

hahahaha! ÄCKLIGT..

http://www.youtube.com/watch?v=gRaHZb5cB0E


Vilken dildo är du? (:

http://www.passionofsweden.se/index.html?page=test.html

Jag likar mest ; Rabbit & Pearl!


Peace / Snusk!

HAHA, jag är en smidig kissekatt!

Asså jaaah! duktigt, Amanda, DUKTIGT!! hahahaha, sååå himla typiskt mig alltså!

Idag när jag duscha då, så var det nästan stopp i avloppet, men jag tyckte det var så fett skönt att duscha, så det sket ju jag i, smart som jag är! ååååhh! hahaha, jag kollade ut ur duschen, hade farit fett med vatten utanför, men sket fortfarande i det, eller tänkte inte så mycket på det, haha! När jag klev ur duschen så hade det blivit översvämmning i HELA JÄVLA TOAN! HAHHAHAHA!!! SÅ JÄVLA JAG! äh, men jag satte farsan att torka upp det, inte fan ids jag, hans och morsans fel att avloppet inte är rensat ((:


Peace! / Snusk ((:

Jag älskar dig som fan..

"Jag går nu ensam behöver inget mod.
Spelar ingen roll hur allt kommer att sluta.
Jag står här och knackar på din fönsterruta,
följ med mig ikväll, vi kan gå hand i hand,
promenera på en strand och bara vara med varann.
Okej, det är inte fel att drömma,
men mina drömmar blir aldrig till verklighet.
Jag söker lycka, men den är svår att hitta,
Har prövat och prövat men aldrig riktigt lyckats.
Men jag klarar mig själv, kan gå hem,
stänga min dörr och somna i min säng.
Gud ge mig ett tecken, visa mig en väg,
så jag kan vandra härifrån, jag vill iväg!
Bort från allt, jag pallar inge mer,
det här är mitt sista brev som jag skriver till er.
Har gått och tänkt tanken att flytta härifrån,
men varför ska jag flytta när jag bott här i alla år?"

Den låten får mig alltid att gråta, eller det där är bara en del av den men aa.. whatever, me like u baby.. <3 Det är den här av dina låtar som får mig att tänka efter, tänka på allt bråk och sånt som hänt på senaste tiden.. Shit, allt har varit skit, aah, du är för bra för mig baby.. <3 :/


Peace / Snusk!

U got to be kitten me !

Man kan älska nån så djupt att man lovar det mesta,
men jag vill se den man som kan gå på vatten för den som han älskar!

Om du ens en gång kunde förstå att INGEN, INGEN, INGEN är lika bra som dig, att du är allt jag vill ha! Du är Killen med stort K! Om allt bara hade varit så lätt som det var när man var liten.. Du är fan allt jag har vännen och det jag gjorde inatt, det gjorde jag för dig. Allt för dig, kan inte du bara inse att jag gör allt för dig, bara för att få dig glad, jag lyckas inte så ofta men vill bara att du ska se att jag verkligen försöker. Jag litar på dig och allt jag vill är att du ska lita på mig. Du finns alltid där för mig när jag är ledsen, du är den perfekta vännen, baby, men FUCK IT, jag har fått känslor för dig, så jävla onödigt. Du ska veta att jag står vid din sida livet ut, dag som natt, alltid i vått och torrt! :') Jag kan leva med dig som vän, visst! Utan dig skulle jag inte överleva, du har ingen aning om hur mycket du har gjort för mig.. Trots all skit som hänt och att du bor så långt ifrån så älskar jag dig med hela hjärtat, som vän!


peace / Snusk!

Ny blogg, ohyeas!

Ahhh, javet! en ny blogg igen, men denna ska vara mer organiserad.. elr nå xD hahah, tänkte egentligen fixa till min gamla, men var tvungen att stå i flytt-kö osv. NEJ! det orkade jag inte så då sket jag i det, jag gjorde en ny, så min gamla behöver ingen bry sig om :) bara så ni vet.. och ja, mitt bloggnamn  bara skriiiiiker ut skellefteå! Men so what?! gå och dränk er om ni har problem med det? ((: Nej, nu spårar det, haha, hälften av alla som läser fattar nog inte ens vad namnet betyder ;) Det är bara att gilla läget? :) 


JENSEN<3   [neeej, inte han alla tror!]

peace! / Snusk!

RSS 2.0