Var sann mot dig själv, det kan lösa vad som helst.

Jag sitter här och min hjärna går i högvarv! Endast tiden har svar på alla mina frågor nu, precis som det jag just lämnat bakom mig kommer rusande mot mig framifrån. Allt springer iväg, Allt kommer emot mig. Jag försöker få en försmak på vad som komma skall, hur ska det gå? hur kommer han reagera? Så många frågor, så lite svar! Kärleken och väntan på svaren får tiden att gå så sakta. Ni frågar hur livet leker, jag svarar bra, för det gör det faktiskt, så är det ibland när inte hjärtat säger stopp. Jag känner mig själv, eller gör jag verkligen det? Vart är Amanda nu? Hon är borta, den gamla Amanda i alla fall, jag måste vänja mig vid den nya jag, jag måste få hjärtat och hjärnan att gå hand i hand.

Någonting har hänt, Tiden sprang iväg då vi hade det som bäst, varför?! Jo, jag förtjänade dig men du ville inte ha mig. "Sorry baby, I've got a plane to catch". Det är ungefär som det!  Min kunskap inom det här området är ultimat, såren i hjärtat rivs upp igen. Hejdå, det var det sista du sa. Vi är två helt olika individer, men ändå så himla lika, det skulle kunna vara vi två. Våran hjärtan kanske är menade för varandra, kan vi inte försöka? Låta tiden visa vägen till sanningen? Ska jag erkänna så skrämmer mig tanken litegrann samtidigt som jag skulle bli väldigt lycklig, då har det i alla fall fått sin chans! Funkar det inte med tiden, ja, då funkar det helt enkelt inte.

Min hjärna spelar match mot mitt hjärta, jag vet vad som är smart men då följer jag inte mitt hjärta, hur ska man göra i såna här situationer. Jag borde inte försöka, jag vet hur påfrestande det här är, men hjärtat har övertaget här. Jag vet så himla väl att jag borde låta det här passera, jag vet om det! Men å andra sidan så faller alla bitar på plats, men det kan även gå åt helvete. Jag lägger så mycket vikt på hur folk är att jag skiter i hur allt går numera, Jag värnar till er att vara sanna mot er själva för inget är så viktigt som det, det är det som kommer betyda allt i framtiden. Det är så himla lätt att döma bort folk för ett enda litet misstag, och jag vet det är svårt, men det lättar.

peace / snusk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0